Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 18:32

Σεμινάριο για γυναίκες και πολιτική στην Καλαμάτα

Επιμορφωτικό σεμινάριο για γυναίκες οι οποίες ενδιαφέρονται να μπουν στο στίβο της πολιτικής διοργανώνει στην Καλαμάτα, το διήμερο Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 του μήνα, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Elite City Resort" και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα». Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής με τη λήξη του σεμιναρίου. 

Οι ενδιαφερόμενες να διεκδικήσουν θέσεις πολιτικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://goo.gl/QDIcvN. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Εργου www.gynaikes-politiki.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Εργου ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Φανή Παπαδοπούλου στο 210 3898075, καθώς και μέσω e-mail στο kethi@gynaikes-politiki.gr.