Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 18:23

Θαν. Πετράκος: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είχε χρόνο να συζητήσει το χαράτσι της ΔΕΗ – Αλληλεγγύη στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ»

Γράφτηκε από την



1) Παρ’ ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδρίασε δύο μέρες συνεχώς (Δευτέρα και Τρίτη), και παρ’ ότι είχε ενταχθεί στην Η.Δ. η πρότασή μας να συζητηθεί «το χαράτσι της ΔΕΗ και οι ενέργειες του Π.Σ.», τελικά αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για τις 5 Δεκεμβρίου, μετά δηλαδή από τη συζήτηση της προσφυγής των Δικηγορικών Συλλόγων και των Δήμων στο Συμβούλιο Επικρατείας!!!
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύ πιο σημαντικά θέματα οι διάφορες Μ.Π.Ε. και όχι αυτό το μέγα κοινωνικό θέμα, που απασχολεί όλους τους Πελοποννήσιους και όλους τους Έλληνες και για το οποίο πάρα πολλοί Δήμοι σ’ όλη την Ελλάδα πρωτοστατούν, μαζί με τους πολίτες στον αγώνα για την κατάργηση του άδικου, παράνομου και αντισυνταγματικού αυτού χαρατσιού.
Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με τους φορείς και τους πολίτες για να καταργηθεί αυτό το απαράδεκτο χαράτσι.

2) Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία, παρά τις απειλές συνεχίζει την κατάληψη στο κέντρο πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι αγώνας για όλο τον ελληνικό λαό για να ανατραπούν οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ


NEWSLETTER