Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 12:20

Διαμαρτυρία Πετράκου - Δρούγκα για το θέμα των πυρηνελαιουργείων

Γράφτηκε από την
Διαμαρτυρία Πετράκου - Δρούγκα για το θέμα των πυρηνελαιουργείωνΕπιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, επειδή δεν εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη το θέμα των πυρηνελαιουργείων, έστειλαν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.

Αναλυτικά η επιστολή:
"Διαμαρτυρόμεθα εντόνως και ζητάμε να γίνει ορθή επανάληψη της πρόσκλησης για την συνεδρίαση του ΠεΣυΠ την Τετάρτη 4-11-2020 για να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων και των αποφάσεων του κ. περιφερειάρχη. Το θέμα αυτό είναι υπερεπείγον λόγω της έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.
Διαμαρτυρόμαστε διότι είναι η τρίτη φορά που παρά τη δέσμευση που έχει υπάρξει και από τον κ. περιφερειάρχη και από εσάς, το θέμα δεν έρχεται για συζήτηση, ενώ βλέπουμε αποφάσεις του κ. περιφερειάρχη για να δημιουργούνται εντυπώσεις και χωρίς να λύνουν το πρόβλημα, οι οποίες στο τέλος θα λειτουργήσουν εις βάρος των ελαιοπαραγωγών και της ελαιοπαραγωγής ιδιαίτερα στο Νομό Μεσσηνίας και σε βάρος των ελαιοτριβέων.
Σας ενημερώνουμε πως αν δεν το πράξετε εσείς θα το θέσουμε να ληφθεί απόφαση στη συνεδρίαση και να συζητηθεί αμέσως μετά τον κορονοϊό".


NEWSLETTER