Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 17:48

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της “Φωνή Λογικής” Χριστίνα Χρηστίδου – Πλεμμένου: “Η Αφροδίτη Λατινοπούλoυ είναι η μόνη που τολμάει να πει την αλήθεια” (βίντεο)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της “Φωνή Λογικής” Χριστίνα Χρηστίδου – Πλεμμένου: “Η Αφροδίτη Λατινοπούλoυ είναι η μόνη που τολμάει να πει την αλήθεια” (βίντεο)

“Η Αφροδίτη Λατινοπούλoυ είναι άξια και θαρραλέα. Είναι η μόνη φωνή που βάζει καίρια θέματα, που τολμάει να πει την αλήθεια”, δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματός της και υπεύθυνη στη
Μεσσηνία της Φωνή Λογικής” Χριστίνα Χρηστίδου - Πλεμμένου, συνταξιούχος γυμνασιάρχης, χθες σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”.

Η κ. Χρηστίδου - Πλεμμένου που τα τελευταία χρόνια ζει στη Μεσσήνη, ενημέρωσε για τις απόψεις της και τις θέσεις του κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Ανέφερε πως “το κακό της Ελλάδας οφείλεται στο γεγονός ότι τα σχολεία λυμαίνονται ομάδες καθηγητών που δημιουργούν τους νέους που θα γίνουν μπαχαλάκηδες, που δεν σκέπτονται και μαθαίνουν στις
καταλήψεις, στη θεωρία του δικαιωματισμού και την αριστερή ιδεολογία”. Υποστήριξε ότι “η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι η μόνη που λέει τα αυτονόητα, ότι κυριαρχεί η παράνοια κι επιβάλλονται ο δικαιωματισμός και οι ΛΟΑΤΚΙ” και διαφωνώντας με το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε πως “δεν μπορεί δύο άνδρες να κάνουν οικογένεια, να υιοθετήσουν παιδί, να ενεργήσουν αντίθετα στη φύση και την ηθική. Εφεραν το νομοσχέδιο ερήμην της θέλησης του ελληνικού λαού. Πρέπει να καταργηθεί ο νόμος, να επανέλθουμε στη βιολογία και τη φύση. Ο Μητσοτάκης φέρνοντας αυτό το νομοσχέδιο, φάνηκε πιο αριστερός από τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το έφερε”.
Ως δεύτερο κακό ανέφερε “τον ισλαμισμό κι εξισλαμισμό της Ελλάδας” και πρόσθεσε ότι “το κέντρο της Αθήνας είναι μία Καμπούλ, το 95% των μαθητών εκεί είναι μουσουλμάνοι”. Συνεχίζοντας η υποψήφια ευρωβουλευτής υποστήριξε πως “δεν υπάρχουν σύνορα, είναι κοροϊδία ότι φυλάσσονται τα σύνορα. Μπαίνουν συνέχεια ξένοι και με τον νέο νόμο της κυβέρνησης νομιμοποιούνται”.
Για το θέμα των προσφύγων και μεταναστών, έκανε λόγο για λαθρομετανάστες και είπε ότι “κανείς δεν έχει θέσει το θέμα πιο καθαρά από την κ. Λατινοπούλου. Να μπαίνει στην Ελλάδα όποιος έχει τα νόμιμα
έγγραφα”.
Για το ζήτημα της ακρίβειας στην Ελλάδα ανέφερε ότι “είναι έντονη και οξυμένη, δεν λειτουργεί φυσιολογικά η οικονομία, δεν είναι ελεύθερη η αγορά”, υποστήριξε πως “η πολιτική επιδομάτων πρέπει να σταματήσει” και τάχθηκε κατά των επιδομάτων “σε λαθρομετανάστες που βγαίνουν από τους φόρους μας”.
Η κ. Χρηστίδου - Πλεμμένου επέκρινε “Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έχουν χρέη 450 εκ. ευρώ περίπου” και αφού έπλεξε το εγκώμιο της Αφρ. Λατινοπούλου “είναι η μόνη που τα λέει τόσο καθαρά και χωρίς φόβο”,
δήλωσε ότι “η "Φωνή Λογικής" δεν είναι προσωποκεντρικό κόμμα, η κ. Λατινοπούλου είναι η πιο κατάλληλη. Είναι μεγάλη ομάδα ανθρώπων με ομοιογένεια και καθαρό πολιτικό προσανατολισμό. Η
"Φωνή Λογικής" θα μείνει”.
* Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Rex”, η Χριστίνα Χρηστίδου - Πλεμμένου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος “Φωνή Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου”.

Γ.Σ.