Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 20:15

Βουδούρης απαντά στο ΚΚΕ: "Δεν ψήφισα τη σύμβαση γιατί δεν ήμουν βουλευτής"

Γράφτηκε από την
Βουδούρης απαντά στο ΚΚΕ: "Δεν ψήφισα τη σύμβαση γιατί δεν ήμουν βουλευτής"

"Το 2007 δεν ψήφισα καμία σύμβαση, διότι απλά… δεν ήμουν βουλευτής" ενημερώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης με ανακοίνωσή του, που απευθύνει "προς τους συμπατριώτες του ΚΚΕ".

Σημειώνει, ειδικότερα, ο Οδ. Βουδούρης στην ανακοίνωσή του, τα εξής:

«Αγαπητοί συμπατριώτες του ΚΚΕ,

Σας έθεσα τρεις σαφείς και συγκεκριμένες ερωτήσεις και αποφύγατε να μου απαντήσετε, προστρέχοντας σε μια πολεμική ρητορική και διαστρεβλώνοντας τις θέσεις μου, για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον τουρισμό. Γνωρίζω τις θέσεις σας, μέσα στις οποίες δεν υπάρχει, σήμερα, θέση για πολιτικές συμμαχίες και δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω την πολεμική αυτή, διότι δεν είστε για μας πολιτικός αντίπαλος. Προκαλεί, βέβαια, εντύπωση πως θεωρείτε "απαράδεκτο" ακόμα και τον πολιτικό διάλογο. Οπως και να έχει, οι ερωτήσεις μου καταγράφονται από τους συμπατριώτες μας, όλων των παρατάξεων. Αν αδυνατείτε να απαντήσετε, εκείνοι σίγουρα θα δώσουν την δική τους απάντηση. Καλή δύναμη στον αγώνα σας.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, προσηλωθείτε λίγο περισσότερο στα πραγματικά γεγονότα: το 2007 δεν ψήφισα καμία σύμβαση διότι απλά… δεν ήμουν βουλευτής».


NEWSLETTER