Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 07:45

Ο Ρουσόπουλος με το βλέμμα στη Μεσσηνία

Ο Ρουσόπουλος με το βλέμμα στη Μεσσηνία

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος υποψήφιος στη Μεσσηνία «αλλά δεν είναι καιρός ακόμη». Ο υπουργός του Καραμανλή και τ. κυβερνητικός εκπρόσωπος που βολιδοσκοπήθηκε προ ημερών για ενδεχόμενη κάθοδό του στις εκλογές στην Αθήνα, δεν έδειξε πρόθυμος για κάτι τέτοιο.

Αφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτιμήσει την γενέτειρά του στο μέλλον. Κάτι που ερμηνεύεται ότι οι καραμανλικοί καιροφυλακτούν για την επόμενη μέρα της Ν.Δ. η οποία φυσικά δεν φαίνεται να είναι και πολύ μακριά.
Στο μεταξύ το ρεπορτάζ της «Ε» για τα ονόματα υποψηφίων απασφάλισε πληροφορίες και πολλοί κομματικοί ήταν που έσπευσαν να αφαιρέσουν ονόματα και κάποιοι άλλοι να προσθέσουν. Ως αξιολογότερη πληροφορία θεωρείται αυτή που προέρχεται από στελέχη της Ν.Δ. σύμφωνα με την οποία σίγουρη πρέπει να θεωρείται για τον συνδυασμό η Αντωνία Μπούζα, περιφερειακή σύμβουλος του Τατούλη, και να αποκλείεται ο Περικλής Μαντάς στην Τριφυλία, καθώς φέρεται απρόθυμος ο ίδιος να αφήσει την έμμισθη θέση του αντιπεριφερειάρχη για να υποβιβασθεί σε στρατιώτη του κόμματος με σίγουρη την αποτυχία και άδηλο μέλλον.
Η ίδια πηγή μας μίλησε για επίμονες κρούσεις που έγιναν ή θα γίνουν στην Τριφυλία προς τον αντιδήμαρχο Παν. Τσίγγανο και τον Ζαχ. Κανελλόπουλο πρόεδρο νομικού προσώπου του Δήμου Τριφυλίας για να επιτύχουν την συμμετοχή ενός εκ των δύο προβεβλημένων νεοδημοκρατικών στελεχών.