Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 21:24

Δέσμευση Κικίλια για επενδύσεις, μείωση φορολογίας και δαπανών στην πίτα της ΝΔ στην Καλαμάτα

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για προσέλκυση επενδύσεων, μείωση της φορολογίας και των δημοσίων δαπανών επανέλαβε ο εκρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτής Α' Αθηνών Βασίλης Κικίλιας κατα την κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας στο κέντρο "Menu & Γέυση".

Ο κ. Κικίλιας μεταξύ άλλων έκανε λόγο για την αναγκαιότητα να μείνουν η νέοι στην Ελλάδα και να παράγουν στον τόπο τους, ενώ έκανε αναφορές στα περπαγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό να είναι παρών στην εκδήλωση.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, που ευλόγησε την πίτα και την εκδήλωση, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη και Περικλής Μαντάς, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφσντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, λοιπά αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, που δεν παρέστησαν λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων, έστειλαν μηνύματα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Δημήτρης Στρατικόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας Αντζελα Σκλήκα.