Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 08:33

"Εκλογές το 2019", δηλώνει από την Καλαμάτα ο γραμματέας των ΑΝΕΛ 

 

«Θα περιμένουν πολύ εκείνοι που πιστεύουν σε εκλογές. Θα γίνουν κανονικά το 2019».

Αυτό επεσήμανε χθες στην Καλαμάτα, σε συνέντευξη Τύπου, ο γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ Θύμιος Δρόσος. Κι εκτίμησε πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για το κόμμα και θα διαψευστούν οι δημοσκόποι, όπως «έπεσαν παταγωδώς έξω στο δημοψήφισμα και σε όλες τις εκλογές».

Ο κ. Δρόσος μαζί με τον γραμματέα οργανωτικού των ΑΝΕΛ Κώστα Κίγκα, την εκπρόσωπο Τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου, τον πρόεδρο της Νεολαίας Κώστα Καράμπελα και την περιφερειάρχη του κόμματος Κατερίνα Μπόμπου, πραγματοποίησαν χθες περιοδεία στη Μεσσηνία, με στόχο την οργανωτική ανασυγκρότηση και την ενημέρωση των πολιτών.

Ο γραμματέας Θύμ. Δρόσος επέρριψε ευθύνες στο παλιό και φθαρμένο πολιτικό σύστημα για την κατάσταση της χώρας. Στηλίτευσε τα κόμματα που «αντί να συστρατεύονται στην εθνική προσπάθεια, λειτουργούν υπονομευτικά», ενώ κατηγόρησε τη «νέα Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» ως «νεοφιλελεύθερη με έντονο χρώμα ακροδεξιάς». Εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι «πολύ σύντομα θα κλείσει η αξιολόγηση με το λιγότερο επώδυνο τρόπο για την κοινωνία».

Η εκπρόσωπος Τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι «η κυβέρνηση θα πετύχει τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για τη διευθέτηση του χρέους».

Στη συνέντευξη παρέστησαν η συντονίστρια των ΑΝΕΛ στη Μεσσηνία Αθανασία Καραμπάτσου και οι πολιτευτές Κατερίνα Αργυροπούλου, Δημήτρης Μπαρμπετσέας και Κώστας Σπυρόπουλος.