Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 20:39

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας το σάββατο (17/3) στη Χώρα

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας το σάββατο (17/3) στη Χώρα

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στην πιο βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και η ανεξέλεγκτη έκρηξη εγκληματικότητας προκαλούν στους πολίτες ανασφάλεια και νοιώθουν ανυπεράσπιστοι στην παρανομία.

Η δημόσια ασφάλεια ως ζητούμενο αποτελεί -μετά την οικονομία- το μέγιστο θέμα που αφορά στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η έξαρση του φαινομένου της βίας και της εγκληματικότητας στην εποχή των έντονων κοινωνικών αλλαγών και των ισχυρών μεταναστευτικών ρευμάτων στα αστικά κέντρα αλλά κυρίως στην επαρχία που η απομόνωση είναι εντονότερη και τα μέτρα προστασίας ανεπαρκή.

 

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας εκτιμώντας αυτούς τους προβληματισμούς και με την ευθύνη που αρμόζει στο συγκεκριμένο θέμα διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση

το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 και ωρα 19:00 στην αίθουσα του Κινηματογράφου REX στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 

Στην εκδήλωση εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα παραστεί και θα μιλήσει ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής ευθύνης Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Αθανάσιος Νάκος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Δημοτικών και τοπικών αρχών, Συλλόγων και ομάδων πολιτών της περιοχής.

 

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν με τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους.

 

Η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα της πολιτείας.

 

Σε αυτό το γενικευμένο περιβάλλον της αναποτελεσματικής εφαρμογής του Νόμου και της γενικευμένης αταξίας, θέτουμε τις προτεραιότητες, βάζουμε τους στόχους και  ενισχύουμε παράλληλα την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

 

 

 

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

Γραφείο Τύπου


NEWSLETTER