Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 15:17

Σκληρή επίθεση Βορίδη στους "αντάρτες" της Πελοποννήσου από την Καλαμάτα: "Προδότες, που πρέπει να τιμωρηθούν"

Γράφτηκε από τον
Σκληρή επίθεση Βορίδη στους "αντάρτες" της Πελοποννήσου από την Καλαμάτα: "Προδότες, που πρέπει να τιμωρηθούν"

“Πότε ξανά Αριστερά” είναι το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός και από τις τέσσερις κάλπες, τόνισε ο βουλευτής Μάκης Βορίδης χθες βράδυ από την Καλαμάτα, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Το 2019 είναι μια χρονιά που την περιμέναμε καρτερικά τέσσερα χρόνια οι Ελληνες, είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Βορίδης. Μιλώντας έπειτα για τις περιφερειακές εκλογές, τις χαρακτήρισε βαθιά πολιτικές και είπε ότι πρέπει να νικήσει ο Π. Νίκας. Μάλιστα επιτέθηκε σκληρά στους προδότες του κόμματος, λέγοντας ότι το κόμμα πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά. Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον καλύτερο πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι δεν παραχώρησε ούτε το όνομα της Μακεδονίας ούτε τη δημόσια περιουσία.

"Ο Ελληνας Τσε Γκεβάρα έδωσε κι εκείνα που δεν του ζήτησαν" σχολίασε στη συνέχεια, και συνέστησε στους πολίτες να προσέχουν όσους υπόσχονται εύκολες λύσεις. Οι παππούδες μας με το αίμα τους κράτησαν την Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Βορίδης, ενώ κάνοντας ταμείο της "πρώτης φοράς Αριστερά" είπε ότι τσακίστηκε η μέση τάξη, αυξήθηκαν οι φόροι και άνοιξαν οι φυλακές για να βγουν οι κακοποιοί.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας - υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είπε ότι πρέπει να ξεπεραστεί ο σκόπελος της απλής αναλογικής που έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση. Eυχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που του έδωσαν την ευκαιρία να ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου, και κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ότι δεν έχει κάνει κανένα μεγάλο έργο στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. “Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τατούλη”, είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να βοηθήσουν ώστε ν' αλλάξει βηματισμό η Περιφέρεια.

Η βουλευτής Αθηνών - υποψήφια ευρωβουλευτής Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στην αρχή της ομιλίας της, αναφέρθηκε συγκινημένη στην καταγωγή της οικογένειάς της από το χωριό Πήδασος της Πυλίας. Στη συνέχεια κάλεσε τους νεοδημοκράτες να εντείνουν τον αγώνα για να φύγουν "οι ανεπρόκοποι", όπως χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να δώσουν την εκλογική μάχη για να ηττηθούν οι δυνάμεις που πρόδωσαν τη Μακεδονία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.

Θ.Λ.


NEWSLETTER