Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 09:05

Μητσοτάκης – Σαμαράς για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Μητσοτάκης – Σαμαράς για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

 

Η Μεσσηνία και η Κρήτη είναι οι δύο περιοχές της χώρας που έχουν μείνει τελευταίες για τη Ν.Δ. όσον αφορά τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Και αυτό αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, το αργότερο αύριο, μετά από συνεννόηση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η εκκρεμότητα, με βάση τις πληροφορίες μας, σχετίζεται με τους τόπους καταγωγής των δύο πολιτικών ανδρών και ιδιαίτερα για τη Μεσσηνία με τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από άνδρες υποψηφίους βουλευτές και τις υποσχέσεις που φέρεται να έχουν δοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση στελέχους της Ν.Δ., την Τετάρτη θα γίνει η επιλογή, κάτι σαν  ξαφνικός θάνατος για να μην προλάβει κανείς να αντιδράσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ως σίγουροι υποψήφιοι φέρονται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ακολουθεί ο Μίλτος Χρυσομάλλης και την άλλη θέση διεκδικούν οι Περικλής Μαντάς, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Χρήστος Παναγόπουλος και Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Στις γυναίκες ως σίγουρες φέρονται η Πιπίνα Κουμάντου και η Παναγιώτα Ντίντα και για την 3η θέση ακούγονται η Νατάσσα Κυριακοπούλου και η Χάιδω Παναγιωτοπούλου (λόγω εκπροσώπησης της Τριφυλίας), ενώ τελευταία γίνεται λόγος και για όνομα – έκπληξη.

Γ.Σ.


NEWSLETTER