Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 09:01

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καλύπτει έμμεσα Βασιλόπουλο για συνεργασία με Κουκούτση

Γράφτηκε από τον
Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καλύπτει έμμεσα Βασιλόπουλο για συνεργασία με Κουκούτση

 

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή της διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι κλήθηκε σε απολογία ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος για τη συνεργασία του με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση.

Εντύπωση προκαλεί όμως το ότι η ΝΟΔΕ δεν αναφέρει τίποτα στην ανακοίνωση για τη συνεργασία καθαυτή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει την παθητική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε όμως ότι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, στο Δίστομο: «Είναι εθνικό στοίχημα να εξαλειφθούν οι νέες εκδοχές ναζισμού». Προφανώς, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι η συνεργασία της δημοτικής αρχής Καλαμάτας με τον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή δεν συγκρούεται με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οργάνωσης, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Αργύρης Μαστοράκης:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας "Θάρρος" με τίτλο: "Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις από Θ. Βασιλόπουλο για τη συνεργασία με Δ. Κουκούτση". Ως ΝΟΔΕ Μεσσηνίας διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα όπου με αήθη και παραπλανητικό τρόπο η εφημερίδα το παρουσιάζει ως ενέργειες της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Ουδέποτε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε από τη ΝΟΔΕ για να δώσει εξηγήσεις για θέματα αρμοδιότητάς του, όπως ψευδώς αναφέρεται. Τέτοια ανυπόστατα δημοσιεύματα σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και θεσμούς. Αφενός τον στηριζόμενο από τη ΝΔ δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο και αφετέρου το κύρος και την ιστορία της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.

Παρακαλείται η εφημερίδα όπως άμεσα ανασκευάσει και ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι ουδέποτε η ΝΟΔΕ προέβην σε τέτοιες δηλώσεις».

Θ.Λ.


NEWSLETTER