Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 18:55

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην Δήμο Αρφαρών

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην Δήμο Αρφαρών

Στα πλαίσια υλοποίησης της απόφασης για σύγκληση ανοικτών λαϊκών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας πραγματοποιεί ανοικτή λαϊκή συνέλευση η οποία απευθύνεται στους κατοίκους του πρώην δήμου Αρφαρών και της ευρύτερης περιοχής και θα πραγματοποιηθεί στο Πήδημα, στο κτήμα «ΛΥΓΕΡΗ» δίπλα στις πηγές την Κυριακή 23/9/2012 στις 16:30 μ.μ .

Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.

Θεωρούμε τη σχέση αυτή ως βασικό στοιχείο για την υλοποίηση του προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.

Στη συνέλευση θα παραστούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεσσηνίας με εισηγήσεις και θα κάνει παρέμβαση ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Θανάσης Πετράκος.

 

Επιτροπή πρωτοβουλίας πρώην Δήμου Αρφαρών

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεσσηνίας