Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 20:01

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Συνδιάσκεψη με Ξενογιαννακοπούλου - Χαρίτση και εκλογές

Γράφτηκε από την
ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Συνδιάσκεψη με Ξενογιαννακοπούλου - Χαρίτση και εκλογές


Οι εργασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας θα ξεκινήσουν αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ν.Ε., η συνδιάσκεψη αποτελεί μία σημαντική πολιτική και οργανωτική διαδικασία προγραμματικής εμβάθυνσης, διαλόγου και ανοίγματος στην κοινωνία. Η ολοκλήρωσή της στις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας αποτελεί επιτυχία που συμβάλλει, και στη Μεσσηνία, στη μετατροπή του ρεύματος κοινωνικής δυσαρέσκειας που διαμορφώνεται στην κοινωνία, σε αίτημα για την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.
Στις εργασίες της συνδιάσκεψης θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχης Εργασίας - Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και ο Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Μεσσηνίας του κόμματος.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων του νομού. Οι παρεμβάσεις αυτές θα είναι δημόσιες και θα μεταδοθούν από το λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στα κοινωνικά δίκτυα.


NEWSLETTER