Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 23:04

Λιακουνάκου σε ΝΟΔΕ: "Είναι τιμή μου που με διαγράφει η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά"

Γράφτηκε από την

"Είναι τιμή μου που με διαγράφει η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά", σημειώνει σε δήλωσή της στην "Ε" η Βενετία Λιακουνάκου, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, που παραπέμπεται στην Πειθαρχική Επιτροπή του κόμματος με το αίτημα της διαγραφής.

 

Η κ. Λιακουνάκου που ήταν δίπλα στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα και παραπέμπεται για διαγραφή μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας  Γιάννη Μπάκα και το Γιάννη Ανδρουτσόπουλο από τη Μεσσήνη, δήλωσε:

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, σε κείνους που με τις μνημονιακές πολιτικές τους παρουσιάζονται δήθεν ως σωτήρες του έθνους και πουλάνε την πατρίδα στο όνομα ενός τζογαδόρικου καπιταλισμού και τραπεζικού συστήματος.

Προσωπικά είμαι εργάτρια της αυτοδιοίκησης, ελεύθερη και γι’ αυτό ψηφίζομαι από τον κόσμο. Είναι τιμή μου που με διαγράφει η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά και είναι τιμή μου που στρέφονται εναντίον μου όσοι εξύβριζαν το Σαμαρά, όταν είχε, κατ’ αυτούς, κάποτε προδώσει την παράταξη. Σε όλη τη Μεσσηνία περπατώ με το κεφάλι ψηλά, δε φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα, όπως δηλώνουν οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης.

Οσο γρηγορότερα πάμε σε εκλογές, θέλω να πιστεύω ότι θα απαλλαγούμε πιο γρήγορα από τον Αντ. Σαμαρά. Και πολύ φοβάμαι -δεν το εύχομαι βεβαίως- αν συνεχίσει έτσι να είναι υποτακτικός της Μέρκελ, ότι θα γίνει ανεπιθύμητος στην πατρίδα του, τη Μεσσηνία. Ολα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορη. Καλή Ανάσταση».