Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 08:15

Σήμερα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Σήμερα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά στη Μεσσήνη

 

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - συζήτηση για τα αγροτικά πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα στη Μεσσήνη ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με ομιλητές τους Σταύρο Αραχωβίτη βουλευτή Λακωνίας και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλέξη Χαρίτση βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του κόμματος.

Θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνουν στις 7 μ.μ. στο “Cafe Ideal” στο πάρκο της πόλης η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δήμου Μεσσήνης και η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής, είναι: “Συζητάμε με την κοινωνία για τα αγροτικά προβλήματα, για την εναλλακτική μας πολιτική, για ένα καλύτερο αύριο”.

Νωρίτερα το πρωί και το μεσημέρι οι βουλευτές έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με εκπρόσωπους αγροτικών φορέων του νομού. Στις 11.30 με 12 επίσκεψη στην ΚΟΙΝΣΕΠ “Μεσσήνης Γαία” στη Βελίκα. Στις 12 με 12.40 συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων και παραγωγούς. Στις 12.50 με 13.30 συνάντηση με εκπροσώπους της Συκικής. Στις 13.40 με 14.20 συνάντηση με τον πρόεδρο παραγωγών της Λαϊκής Αγοράς Καλαμάτας. Στις 14.20 με 15.00 συνάντηση με εκπροσώπους της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας. Στις 18.15 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μεσσήνης.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


NEWSLETTER