Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 01:47

Χρυσή Αυγή: "Όχι στην αμερικάνικη βάση στην Καλαμάτα!"

Γράφτηκε από την
Χρυσή Αυγή: "Όχι στην αμερικάνικη βάση στην Καλαμάτα!"

Την πλήρη αντίθεσή της στην φημολογούμενη εγκατάσταση και λειτουργία αμερικάνικης βάσης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα εκφράζει με ανακοίνωσή της η Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων κριτική στη στάση τους επί του συγκεκριμένου θέματος γίνεται στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η επίσκεψη Σαμαρά στις Η.Π.Α. είχε μεγάλη επιτυχία για τους αμερικανοσιωνιστές, αφού  «τακτοποίησαν» με τον καλύτερο τρόπο πολλές «εκκρεμότητες». Μία από τις συμφωνίες που υπογράφηκαν για το συμφέρον των ''συμμάχων'' (άμα έχεις τέτοιους σύμμαχους τι τους θέλεις τους εχθρούς.), ήταν και η δημιουργία Αμερικανικής αεροπορικής  βάσης στην Καλαμάτα. Φαίνεται ότι ο ''ηγέτης'' Φον Αντωνάκης, από τις πολλές φορές που έχει δηλώσει ότι είναι Μεσσήνιος, πότε από την Πύλο και πότε από την Καλαμάτα, θεωρεί την Μεσσηνία τσιφλίκι του και ως εκ τούτου παραχωρεί Γη και Ύδωρ στους δυνάστες μας. Ο κύριος ''ΝΑΙ σε όλα'' προσφέρει την αεροπορική βάση της Καλαμάτας για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών για εξαπόλυση επιθετικών πολέμων, πιθανότατα αυτή την φορά κατά της Συρίας και του Ιράν, βάζοντας την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή στο μάτι του κυκλώνα. Μετά το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα και το ΟΧΙ του Μεταξά, ερχόμαστε στο ''πάρτε τα όλα'' του Αντώνη Σαμαρά. Με ποιο άραγε αντάλλαγμα; Μήπως λίγους ακόμα μήνες πρωθυπουργίας;

Από κει κι έπειτα, είναι μεγίστη υποκρισία να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετος στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους Αμερικανοσιωνιστές, σαν να μην είχε -μόλις προ εξαμήνου- επισκεφθεί την Αμέρικα ο αρχηγός του,mister Tsipras, που γύρευε τι μυστικές συμφωνίες υπόγραψε εκεί.

 Εξάλλου, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», ο «πλανητάρχης» και οι σκοτεινές δυνάμεις που εκπροσωπεί- μόνο την Χρυσή Αυγή φοβούνται και ούτε καν ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανώς, γιατί αυτούς τους έχουν στο χέρι. Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ της φυλλάδας του Μπόμπολα:«Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας. Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται πολύ ευαίσθητο, καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της»".  


NEWSLETTER