Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 07:43

Χρυσαυγίτες βουλευτές έρχονται στην Πηγάδα

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δε θα παραστεί στην αυριανή εκδήλωση στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Θα είναι όμως παρόντες οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος. Οι εκδηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή ξεκινούν από σήμερα το βράδυ, στις 8.30, όπου στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας, θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα "Μελιγαλάς 1944, 69 χρόνια μετά, οι εθνικιστές δεν ξεχνούν", με ομιλητή το Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Για την αυριανή εκδήλωση η Χρυσή Αυγή έχει σημάνει κινητοποίηση στη μισή σχεδόν Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να κάνει επίδειξη δύναμης. Στόχος της ηγεσίας της είναι να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση, αυτή που δεν κατάφερε να κάνει στην Καλαμάτα, στις 4 Αυγούστου, μετά την ανάκληση της άδειας που είχε δοθεί για το πάρκο του Λιμενικού Ταμείου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένονται χρυσαυγίτες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και την Αθήνα, ενώ πούλμαν θα έρθουν και από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων, όπως από τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, την Αρτα και την Κεφαλλονιά. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής επιδιώκει να κάνει μεγαλύτερη συγκέντρωση από την περσινή και αυτή τη φορά τα μέλη της να απλωθούν στον επαρχιακό δρόμο, πάνω από το χώρο της Πηγάδας και μέχρι το Σταυρό. 

Στο χώρο και στους δρόμος που οδηγούν στην Πηγάδα αναμένεται ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης και από την Αθήνα ακόμα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων όχι τόσο στην Πηγάδα, όσο σε άλλα σημεία της Μεσσηνίας, που ενδεχομένως να θελήσουν να κινηθούν οι χρυσαυγίτες.

 

Γ.Σ.