Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 08:17

Καλαμάτα: Αισιοδοξία για εκλογική νίκη στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Αισιοδοξία για εκλογική νίκη στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές θα οδηγήσουν σε προοδευτική κυβέρνηση που θα νοιάζεται για τα προβλήματα του λαού, εξέφρασε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης, χθες το βράδυ στην κοπή πίτας των οργανώσεων της Καλαμάτας.

Σημείωσε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τον δρόμο για κυβέρνηση που θα υπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.

Ο Αλ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι η ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι μια σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων για το πως πρέπει να προχωρήσει ο τόπος.

Εκτίμησε ότι το 2023 είναι χρονιά μεγάλης ελπίδας για την πολιτική αλλαγή και τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ πέφτει η μεγάλη ευθύνη για την ανάταξη της ελληνικής κοινωνίας και δικαιοσύνη παντού και για όλους.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε τα παριστάμενα μέλη του κόμματος να αφήσουν τι λένε τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης και οι δημοσκόποι επισημαίνοντας ότι είναι μια συλλογική μάχη σε όλη την κοινωνία, που θα είναι νικηφόρα για την κοινωνία, που δεν μπορεί να ανεχθεί την πρόκληση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρώην βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.

Η εκδήλωση έγινε στο καφέ “Leyenda”, στον σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας.


NEWSLETTER