Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:37

"Εκλεισε" το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία - Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

Γράφτηκε από τον
"Εκλεισε" το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία - Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

 

Παράταση στην αγωνία για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, αλλά και τις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, καθώς η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Όσον αφορά πάντως ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Αλέξη Χαρίτση, Πέτρου Κωνσταντινέα και Μανώλη Μάκαρη, ενώ για την τέταρτη θέση στους άνδρες επικρατέστερος είναι ο Παναγιώτης Στέφανος.

Όσον αφορά τις γυναικείες υποψηφιότητες, που αποτελούν και τον δυσκολότερο γρίφο στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αυτές φαίνεται πώς θα είναι η Μαρία Βεργινάδη, η Γιούλα Ζαχαροπούλου και η Χαρά Κιουρή, ενώ αν μία από τις παραπάνω τελικά δεν ριχτεί στη μάχη “παίζουν” ακόμα τα ονόματα της Φρόσως Σταυράκη, της Χρυσάνθης Κισκήρα και της Γεωργία Φάσσου.

Κατά τα φαινόμενα, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ημέρες, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία θα είναι ανανεωμένο κατά τα 4/7.

Δ.Πλ.

 


NEWSLETTER