Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 15:11

Συνάντηση Σπύρου Πώρου με τον πρόεδρο των τριτέκνων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Για τα σοβαρά ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Σπύρος Πώρος, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας Χρήστο Κορομηλά και την αντιπρόεδρο Καλλιόπη Αργυροπούλου.

Οπως πληροφόρησε ο ίδιος, ο κ. Πώρος ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του συλλόγου, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο. Στη συζήτησή τους κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, με τον κ. Πώρο να συγχαίρει τον σύλλογο για την πλούσια κοινωνική δράση του.

Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, τη θεσμική αναγνώριση των τριτέκνων, όπως και για την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους.

Ο κ. Πώρος διαβεβαίωσε τον κ. Κορομηλά ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τριτέκνων, καθώς ο ίδιος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και γονέας πέντε παιδιών και ότι θα πιέσει όσο μπορεί, ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ευχαρίστησαν τον κ. Πώρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.