Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:25

Μεσσηνία: Μώρου και Μάλαμας υποψήφιοι με την Πατριωτική Ενωση

Γράφτηκε από την

Δύο νέες υποψηφιότητες στη Μεσσηνία ανακοίνωσε η Πατριωτική Ενωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Ο λόγος για την Αγγελική Μώρου και τον Σωτήρη Μάλαμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος “η Αγγελική Μώρου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται σε μεγάλες αλυσίδες τροφίμων. Είναι έγγαμη, άξια μητέρα δύο τέκνων. Δηλώνει Γυναίκα, Ελληνίδα, Χριστιανή Ορθόδοξη, Εργαζόμενη Μητέρα και Σύζυγος”.

Ο Σωτήρης Μάλαμας προέρχεται από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Στην ανακοίνωση υποψηφιότητας τονίζεται: “Γεννήθηκε το 1970    στο Ελαιοχώρι από αγροτική οικογένεια. Τελείωσε το Γυμνάσιο και    Λύκειο στην Καλαμάτα και συνέχισε τις    σπουδές του στα ΑΤΕΙ Λάρισας, στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής. Τον Μάρτιο του 1993 πήρε το πτυχίο του και κατατάχτηκε στον στρατό, για να    υπηρετήσει την θητεία του, τοποθετήθηκε στο πυροβολικό και υπηρέτησε στην Μυτιλήνη εωσότου απολύθηκε. Γυρίζοντας στην Καλαμάτα ασχολήθηκε με το εμπόριο τροφίμων, όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γασπαρίδου και έχουν δυο κόρες, που σήμερα σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας”.

Να θυμίσουμε ότι από τα τέλη Δεκεμβρίου η Πατριωτική Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει ως υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας τους Νίκο Βρεττό και Μαρία Φωτακοπούλου.