Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 09:00

Από την Καλαμάτα ξεκινούν σήμερα οι προεκλογικές ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα

Γράφτηκε από την

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται σήμερα στην Καλαμάτα και θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας, στις 7 το απόγευμα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Αλ. Τσίπρα για τη Μεσσηνία, καθώς ήταν ο μοναδικός νομός που ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 είχε άνοδο σε σχέση με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις ευθύνες της και τον τρόπο αντιμετώπισης της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, για την ακρίβεια, τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας τις υποκλοπές, τη διάλυση του ΕΣΥ και να παρουσιάσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με αλλαγή πορείας και τις προτεραιότητες για το ιδιωτικό χρέος και δικαιοσύνη παντού.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αναφορές του για σημαντικά έργα της Μεσσηνίας, που 4 χρόνια κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν προχώρησαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Αλ. Τσίπρας να βρεθεί και να μιλήσει στην Καλαμάτα στις 3 Μαρτίου, αλλά η εκδήλωση αναβλήθηκε, λόγω της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.