Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 14:45

Μεσσηνία: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη

Μεσσηνία: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη

 

Τους υποψήφιους βουλευτές του στη Μεσσηνία παρουσίασε σήμερα στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, η εκλογική συνεργασία “ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη”.

Τα βασικά σημεία της εκλογικής συνεργασίας για μια αγωνιστική συστράτευση απέναντι στη μνημονιακή σύμπραξη παρουσίασε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος του συμμαχικού σχήματος στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας Θανάσης Πετράκος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής Μεσσηνίας Βαγγέλης Μάινας και με Skype η Σίσσυ Βελισσαρίου, από την Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25.

“Απέναντι στην θλιβερή συμφωνία των μνημονιακών κομμάτων, που προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στις πολιτικές τους, η Αριστερά, οι δυνάμεις των κινημάτων, ο κόσμος του αγώνα, έχει έρθει η ώρα να δείξουμε ότι όλα μπορούν να είναι αλλιώς”, ανέφερε ο Θαν. Πετράκος και σημείωσε: “Οι δυνατότητες υπάρχουν, μέσα από τα κινήματα που ανθίζουν σε μια καινούργια άνοιξη και την ενότητα των δυνάμεων της Αριστεράς. Απέναντι στη συστράτευση όλων των μηχανισμών της εξουσίας, στην ενότητα όλων των μνημονιακών δυνάμεων γύρω από το κοινό «πρόγραμμα» επίθεσης στα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας, είναι ανάγκη να αντιτάξουμε τη δική μας ενότητα.

 

Για να έχουν φωνή τα κινήματα και οι αγώνες της κοινωνίας, για να αποκτήσει ο λαός νέα εμπιστοσύνη στη δύναμή του. Για να βάλουμε φραγμό σε αυτοδύναμες, ή ισχυρές μνημονιακές κυβερνήσεις συνεργασίας. Για την ισχυρή κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση που έχουμε ανάγκη, όποια κυβέρνηση κι αν βγει μετά τις εκλογές”.

Υποψήφιοι στη Μεσσηνία της εκλογικής συνεργασίας “ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη” είναι οι: Δουλάμη Πετρούλα, Κανέλης Γιώργος, Κυβέλος Βασίλης, Μήτση Μαρία, Μπάκας Ιάσονας, Παναγιωτοπούλου Γεωργία, Χριστοπούλου Παναγιώτα.