Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 11:31

Περιοδεία Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου στην Πελοπόννησο

Περιοδεία στην Πελοπόννησο προγραμματίζουν τις προσεχείς ημέρες ηγετικά στελέχη της Πατριωτικής Ενωσης.

Η αρχή θα γίνει από την Ολυμπία, την Παρασκευή, όπου στις 12:30 το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παναγιώτης Δούμας θα παραδώσουν απινιδωτή, δωρεά του Προέδρου του κόμματος, Προδρόμου Εμφιετζόγλου, στο Γυμνάσιο του χωριού Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας.  

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Παναγιώτης Δούμας θα έχουν συνάντηση με κατοίκους στο κέντρο Lalas Village. Στις 4:30 μ.μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στον Πύργο. 

Στις 7 απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος τον γενικό γραμματέα Γεώργιο Μπουλούκο θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος σε ομιλία του στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο Elysian. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος θα περιοδεύσει στο κέντρο της Καλαμάτας το πρωί του Σαββάτου. 

Τέλος το Σάββατο, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου θα μιλήσει στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στις 7 το απόγευμα παρουσιάζοντας τις προεκλογικές θέσεις του κόμματος.