Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 15:50

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σήμερα στην Μεσσήνη

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σήμερα στην Μεσσήνη

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, με ομιλητές τους υποψηφίους βουλευτές Μεσσηνίας Περικλή Ξηρογιάννη και Κωνσταντίνα Πιέρρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 8 μ. στην πλατεία Ι. Αλευρά (Μικρή Πλατεία) της Μεσσήνης.

Θα έχει προηγηθεί το πρωί επίσκεψη κλιμακίου στη Μεσσήνη με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Παναγιώτη Αδαμόπουλο και Δήμητρα Λυμπεροπούλου παρουσία του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Κατσούλη.

Αύριο Τρίτη, το πρωί κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψήφιους βουλευτές και τον γραμματέα της Ν.Ε Γιάννη Νικολακόπουλο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Οιχαλίας.
Το απόγευμα το κλιμάκιο θα επισκεφθεί περιοχές του Δήμου Μεσσήνης (Εύα – Ανδρούσα – Αμφιθέα – Βαλύρα).

Μεθαύριο Τετάρτη, το πρωί κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψήφιους βουλευτές θα επισκεφθεί την Τ.Κ Χατζή και την Τ.Κ Βλαχόπουλου. Το απόγευμα το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τις περιοχές της Σπερχογείας – Μικρομάνης – Θουρίας – Άρι. Παράλληλα κλιμάκιο θα παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις της παραμονής της επετείου της ιστορικής μάχης στην Βέργα Αλμυρού.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Την Πέμπτη 22/6 το πρωί κλιμάκιο θα παραβρίσκεται στην Κοινότητα Βέργας Αλμυρού στην τελετή για την επέτειο της Μάχης που δόθηκε στις 22 Ιουνίου 1826 εν συνεχεία το κλιμάκιο θα επισκεφθεί περιοχές – υπηρεσίες και φορείς του Δήμου Καλαμάτας.

Στις 8 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία στο εκλογικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας με ομιλητή τον υποψήφιο Βουλευτή Ά Αθηνών Παύλο Γερουλάνο.

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική εκδήλωσε της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας με ομιλητές τους υποψήφιους Βουλευτές Παναγιώτη Αδαμόπουλο και Αριστέα Καζάκου.
Χθες το πρωί κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Περικλή Ξηρογιάννη και Κωνσταντίνα Πιέρρου παραβρέθηκε στην Πολιανή στην εκδήλωση για το εορτασμό στην μνήμη των Ηρώων της Επανάστασης του 1821 Γρηγορίου Δικαίου – Παπαφλέσσα και Χρήστου Κορομηλά – Αναγνωσταρά και στην συνεχεία πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γαρδίκι και στην Άμφεια. Την ίδια ώρα κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια Βουλευτή Ά Πειραιά και Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μάρα Κουκουδάκη μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές Παναγιώτη Αδαμόπουλο και Αριστέα Καζάκου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις περιοχές: Λογγά, Νέα Κορώνη, Χαρακοπιό, Κορώνη, Φοινικούντα.