Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 21:47

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Παρουσίασε τα ψηφοδέλτια της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Παρουσίασε τα ψηφοδέλτια της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Την πολιτική πρόταση και τα ψηφοδέλτιά της στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσίασε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”.

Την παρουσίαση έκαναν οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας Κώστας Μπουγιούκος, Αρκαδίας Δημήτρης Παπαγεωργίου και Μεσσηνίας Δονάτος Νίκου και Παναγιώτης Κάτσαρης.
Μεταξύ των άλλων, ανέφεραν ότι το κεφάλαιο τώρα είναι πιο σίγουρο τώρα απ’ ότι ήταν τα μνημονιακά χρόνια και πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου στη χώρα μας. Δήλωσαν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγωνίζεται για αξιοπρεπή διαβίωση του κόσμου μέσα από τη δουλειά του, χωρίς να πλήττεται από τον πληθωρισμό και να εξαρτάται από τα επιδόματα (pass), καθώς και για να φορολογηθεί το κεφάλαιο και ο πλούτος. Ζήτησαν άσυλο και στέγη για τους πρόσφυγες που είναι οι κολασμένοι της γης κι εξέφρασαν την άποψη ότι τα εκατομμύρια του κόσμου που βγήκαν στον δρόμο για το έγκλημα των Τεμπών, δεν συντηρητικοποίηθηκαν και θα ξαναβγούν στο προσκήνιο και θα διεκδικήσουν ξανά.