Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 17:58

Ο Ηλίας Κορομηλάς νέος συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας - Αποχώρησαν Πατσαρίνος και Πετρόπουλος

Δύο νέες αποχωρήσεις τοπικών στελεχών από το κόμμα, του Νίκου Πατσαρίνου και του Πάνου Πετρόπουλου, καταγράφηκαν στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας, όπου το όργανο ανασυγκροτήθηκε.

Νέος συντονιστής της Ν.Ε. αναδείχθηκε ο Ηλίας Κορομηλάς, υπεύθυνος Αγροτικού Τομέα της Ν.Ε., υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.

Αναπληρώτρια συντονίστρια παραμένει η Στέλλα Μπακολέα.

Το νέο Συντονιστικό της Ν.Ε. που συγκροτήθηκε, απαρτίζουν οι Γεωργία Βασιλάκη, Χρυσούλα Γεωργακαράκου, Αγγελική Γεωργακοπούλου, Τάσος Δρούλιας. Βασίλης Ζώης, Μανώλης Μάκαρης, Θεώνη Μαυροειδάκου, Στέλιος Σπυρόπουλος, Αγγελική Ταυλαρίου.

Στη συνεδρίαση της Ν.Ε. όπου αντικαταστάθηκαν τα μέλη του οργάνου που είχαν αποχωρήσει, σημειώθηκε ότι “παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης” και “αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας”.

Γ.Σ.