Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 20:59

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου” στηρίζει τους αγρότες

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου” στηρίζει τους αγρότες

 

Τις κινητοποιήσεις των αγροτών “που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο και την παράταξη των πρώτων τρακτέρ στην Πελοπόννησο στη Μεσσήνη”, χαιρετίζει η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της - περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κουτουμάνος αναφέρει ότι “η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από ανέξοδες εξαγγελίες ή μοιράζει ψίχουλα και υποσχέσεις, γιατί έχει άλλες προτεραιότητες. Η «δημοσιονομική στενότητα» της οικονομίας της χώρας πάει περίπατο όταν αφορά το ξεκοκάλισμα εκατομμυρίων ευρώ κρατικού χρήματος από το μεγάλο κεφάλαιο μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Οι αγρότες δεν βγαίνουν στα τίμια μπλόκα του αγώνα για να παίξουν! Διακυβεύεται η επιβίωσή τους, η διατήρηση της ζωής στην ύπαιθρο! Έχουν μάθει πλέον ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι οι υποσχέσεις μένουν χωρίς αντίκρισμα, αν δεν συνοδεύονται και από σκληρούς αγώνες! Η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κινήματος, των Αγροτικών Συλλόγων και της Ομοσπονδίας Α.Σ. Πελοποννήσου.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση δεσμευόμαστε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα φέρουμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με στόχο την υιοθέτηση πρότασης που θα ανακουφίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες, από τα σοβαρά προβλήματα που τους βασανίζουν”.