Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 19:27

Παππάς και Γαβρήλος μίλησαν στην Καλαμάτα για πολιτική ανατροπή (βίντεο)

 

Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με θέμα "Η πρότασή μας για την Οικονομία και την Εργασία" μίλησαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο “Rex” στην Καλαμάτα οι βουλευτές Νίκος Παππάς (Τομεάρχης Οικονομίας και Γιώργος Γαβρήλος (Τομεάρχης Εργασίας).

Μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς επεσήμανε:

“Βρισκόμαστε σήμερα (σ.σ. χθες) στην Καλαμάτα και τις επόμενες μέρες σε κάθε γωνιά της χώρας με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να ανεβαίνει και να στέλνει μήνυμα ότι στις 9 του Ιούνη κόβεται ο βήχας του 41%, σταματάει η κατάφωρη παραβίασης του κράτους δικαίου και μπαίνει φρένο στις πολιτικές της ακρίβειας.

Ο κ. Μητσοτάκης δε μπορεί να πολιτεύεται ερήμην της κοινωνίας. Η κοινωνία είναι στους δρόμους, διεκδικεί, αξιώνει την αλήθεια, αξιώνει τη δικαιοσύνη. Η λύση και η απάντηση στην κάλπη της 9ης Ιουνίου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γαβρήλος ανέφερε: “Είμαστε στην Καλαμάτα καλεσμένοι της Νομαρχιακής, ξεκινώντας τον διάλογο με την κοινωνία, όταν οι εργαζόμενοι είναι στους δρόμους και αξιώνουν καλύτερους μισθούς, καλύτερες συντάξεις, αξιοπρέπεια και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Ελλάδα φαίνεται ότι απομακρύνεται και θεσμικά και οικονομικά από τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε.. Εχουμε μπροστά μας Ευρωεκλογές και οφείλουμε να επικαιροποιήσουμε τις θέσεις μας, αλλά και να προετοιμάσουμε με τον ελληνικό λαό μία εναλλακτική προγραμματική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Αυτό κάνουμε σήμερα (σ.σ. χθες) στην Καλαμάτα, ανοίγουμε τον διάλογο για τα μεγάλα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων, τις θέσεις του μισθωτού και του συνταξιούχο πλέον στην ελληνική κοινωνία και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι στις εκλογές του Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για την πολιτική ανατροπή που έχει ανάγκη η χώρα και η κοινωνία μας.