Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 18:15

Βανδαλισμό πανό από φασίστες καταγγέλλει το ΚΚΕ Μεσσηνίας

Βανδαλισμό πανό από φασίστες καταγγέλλει το ΚΚΕ Μεσσηνίας

Τον βανδαλισμό του πανό αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη από φασίστες καταγγέλλει το ΚΚΕ Μεσσηνίας.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

“Φασιστική ομάδα, στην Παραλία της Καλαμάτας, μέσα στα σκοτάδια,    βεβήλωσε πανό του ΚΚΕ , που ανέγραφε "Λευτεριά στην Παλαιστίνη",    που απαιτούσε να σταματήσει η σφαγή    - να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο, αναδεικνύοντας ότι αυτό το έγκλημα έχει υπογραφή NATO - EE - Ισραήλ. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι διάφορες φασιστικές ομάδες είναι το συμπλήρωμα του συστήματος.

Τόσες μέρες δεν μας έφταναν το κυνηγητό και οι επιθέσεις σε όποιον φωνάζει "Λευτεριά στην Παλαιστίνη", από της Κυβέρνηση της ΝΔ    και την συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση,    την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την κυβέρνηση Μπάιντεν, τα παπαγαλάκια της Eurovision, τώρα έχουμε και τους φασίστες!

"Σκυλιάζουν" απέναντι σε όποιον σήμερα αγωνίζεται, αποδεικνύοντας ξανά πόσο πιστοί φίλοι είναι του Ισραήλ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ο λαός και η νεολαία να ενισχύσουν την μαζική αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης. Να απαιτήσουν καμία εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους. Να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Να επιστρέψουν όλα τα Ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Ο λαός και η νεολαία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη να απαντήσει με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ ενάντια στην ΕΕ των πολέμων. Με ισχυρό ΚΚΕ να καταδικάσει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Να καταδικάσει την κυβέρνηση της ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που συμφωνούν στην όλο και πιο ενεργή εμπλοκή της Ελλάδας σε δύο πολέμους: στην Ουκρανία και στην Μέση Ανατολή”.