Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 17:44

Το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στην Καλαμάτα: “Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί ισχυρή  πρόταση διακυβέρνησης”

Το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στην Καλαμάτα: “Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί ισχυρή  πρόταση διακυβέρνησης”

 

Η ανάγκη να αλλάξει η Ευρώπη, να ενισχυθεί η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή και η θέση πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση κι εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που θα ηγηθεί του προοδευτικού χώρου στις επόμενες εθνικές εκλογές, τονίστηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κινήματος χθες το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γιάννης Πάζιος (καλαματιανός στην καταγωγή) και Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Ο Ανδρ. Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, επεσήμανε την ανάγκη η Ευρώπη να γίνει πιο ισχυρή και να ενισχύσει το κοινωνικό κράτος και κάλεσε τους πολίτες στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να αποφασίσουν και για την κατάσταση στη χώρα, με την εκτίναξη του κόστους ζωής και την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους και να μη δώσουν λευκή επιταγή στην αμετροέπεια και την αλαζονεία της κυβέρνησης.

Ο Γ. Πάζιος γενικός διευθυντής της Ενωσης Μεσσηνίας,στάθηκε στην αναγεννητική προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για να ξαναφέρει στην χώρα την κανονικότητα. Σημείωσε τη μεγάλη σημασία των ευρωεκλογών που αφορούν την καθημερινότητά μας, τα πάντα γύρω μας, την ανάγκη για περισσότερη Ευρώπη και περισσότερο κοινωνικό κράτος, για νέο παραγωγικό μοντέλο σε Ελλάδα και Ευρώπη και προέτρεψε την Κυριακή να σταλεί μήνυμα αλλαγής συσχετισμών στην Ευρώπη.

Ο Γ. Βαρδακαστάνης πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας των Ατόμων με Αναπηρία, παρατήρησε ότι “το έχει η μοίρα της ιστορίας το ΠΑΣΟΚ να συγκροτήσει πάλι το μέτωπο των μη προνομιούχων Ελλήνων” κι επικρίνοντας δριμύτατα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για την αδυναμία υπερήφανων πολιτών να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις κοινωνικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Μήνυμα της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαριζέτας Αντωνοπούλου με καταγωγή από την Κυπαρισσία, διάβασε ο πατέρας της Θανάσης Αντωνόπουλος, γιατρός.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Γιάννης Νικολακόπουλος, ενώ μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Σταύρος Μπένος.

Γ.Σ.