Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 09:20

Χρυσομάλλης σε Μητσοτάκη στην Κ.Ο.: Θέμα Προέδρου για λογαριασμό Σαμαρά

Χρυσομάλλης σε Μητσοτάκη στην Κ.Ο.: Θέμα Προέδρου για λογαριασμό Σαμαρά

 

«Δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτούς που πανηγύριζαν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» δήλωσε ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης μιλώντας χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ουσιαστικά ο κ. Χρυσομάλλης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ζήτησε να   μην ανανεωθεί το Μάρτιο του 2025 η θητεία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι έτσι μόνο θα ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατηγορείται από την δεξιά πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος ότι πανηγύρισε την ψήφιση του γάμου των ομοφυλοφίλων σε wine bar της Αθήνας παρέα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Ακη Σκέρτσο και Αλέξη Πατέλη. Παρούσες στην ίδια εκδήλωση ήταν η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή. Η δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, που προωθεί την υποψηφιότητα Σαμαρά για την Ηρώδου Αττικού, από τότε έχει στοχοποιήσει την κ. Σακελλαροπούλου και ζητεί να μην ανανεωθεί η θητεία της.

Θ.Λ