Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 20:55

Συναντήσεις Γιαννακοπούλου στη Μεσσηνία

Συναντήσεις Γιαννακοπούλου στη Μεσσηνία

Χωριά και πόλεις της ιδιαίτερης πατρίδας της επισκέφτηκε την Τρίτη η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου όπου με μεγάλη χαρά βρέθηκε με φίλους και συμπατριώτες της.

Σε σχετική ενημέρωση για την περιοδεία τονίζεται: “Σε ένα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα οι Μεσσήνιοι πολίτες συνομίλησαν με την Ναντια για καίρια ζητήματα της περιοχής αλλά και της καθημερινότητάς τους.

Το ζήτημα της ανομβρίας και της λειψυδρίας που είναι αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης και απειλεί την αγροτική παραγωγή με ευρύτερες επιπτώσεις για τη ζωή όλων, η ακρίβεια, η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία και η εγκατάλειψη της υπαίθρου ήταν τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν”.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είναι πολύ σημαντικό για μένα που αυτές τις μέρες περιοδεύω ως υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας μου, σε κάθε γωνιά της Μεσσηνίας και σήμερα βρίσκομαι στην περιοχή της Πυλίας. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με εκατοντάδες πολίτες, να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους και τις αγωνίες τους, να ανταλλάξουμε απόψεις.

Αυτό ακριβώς είναι και το μοντέλο που ως υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλω να εκφράσω. Ένα ΠΑΣΟΚ που θα βρίσκεται παντού, που θα εκφράζει την κοινωνία και θα θυμίζει και πάλι το μεγάλο Κίνημα, που θα καταθέτει προτάσεις και θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, που θα καθορίζει την πολιτική ατζέντα. Έτσι μόνο θα ξεφύγει από το στίγμα ενός κόμματος διαμαρτυρίας όπως συχνά δείχναμε το προηγούμενο διάστημα και θα προβάλει ως ελπιδοφόρα κυβερνητική δύναμη.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Η Κυβέρνηση δείχνει τα όριά της, την αδυναμία της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας, δείχνει όλο και περισσότερο την διαχειριστική και μεταρρυθμιστική ανεπάρκεια της. Αυτό φαίνεται στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, στην συμπίεση των λαϊκών εισοδημάτων. Αυτό φάνηκε και στην αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική, όπου κάηκαν 100.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων και καταστράφηκαν περιουσίες πολιτών, ενώ εντύπωση προκάλεσε η στάση του Πρωθυπουργού που δεν πήρε καμία ευθύνη και μας παρουσίασε περίπου φυσιολογικά και όχι πολύ σημαντικά αυτά που συνέβησαν. Το ίδιο φαίνεται και στην αντιμετώπιση συνολικά των παρενεργειών της κλιματικής κρίσης, όπως με την ανομβρία, τις δυσκολίες της γεωργικής παραγωγής.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Αυτό προσπαθώ! Αυτό προσπαθούμε και θα τα καταφέρουμε!

Αισθάνομαι χρέος να ευχαριστήσω όλους τους Μεσσήνιους συμπατριώτες μου για την θερμή, μαζική υποδοχή που μου επιφύλαξαν όπου και αν βρέθηκα, για την στήριξη της υποψηφιότητάς μου! Τους καλώ να δώσουν το παρόν στις κάλπες για την εκλογή του νέου Προέδρου”.