Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 09:03

Κατρίνης από την Κυπαρισσία: “Μεγάλη συμμετοχή στις 6 Οκτωβρίου, για να δυναμώσει το ΠΑΣΟΚ” (βίντεο)

Κατρίνης από την Κυπαρισσία: “Μεγάλη συμμετοχή στις 6 Οκτωβρίου, για να δυναμώσει το ΠΑΣΟΚ” (βίντεο)

 

“Ο κόσμος θα πρέπει να συσπειρωθεί και πάλι στο ΠΑΣΟΚ ώστε να υπάρχει αλλαγή πολιτικού σκηνικού” τόνισε από την Κυπαρισσία ο Μιχάλης Κατρίνης βουλευτής Ηλείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ανοιχτή συζήτηση - ομιλία που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου στο καφέ «Εν Πλω» στη παραλία της Κυπαρισσίας.

Σημείωσε μάλιστα πως” ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να δώσει πολιτική έκφραση στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία”. Για αυτό και ζήτησε στις 6 Οκτωβρίου να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή ώστε το ΠΑΣΟΚ να δυναμώσει.

Σε δήλωση του στην «Ε» ο κ. Κατρίνης σημείωσε: «Βρισκόμαστε εδώ στην Κυπαρισσία, τη Μεσσηνία, την Τριφυλία σε ένα χώρο πολύ οικείο σε εμένα που πολιτεύομαι στο νομό Ηλείας, μια περιοχή με τα ίδια προβλήματα όπως και σε όλη την Πελοπόννησο, να μιλήσουμε για την περιοχή, να μιλήσουμε για την παράταξη, γιατί το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να πάρει το μήνυμα της εποχής, τώρα που υπάρχει μια ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό. Τώρα που υπάρχει ανάγκη να υπάρξει μια άλλη κυβερνητική επιλογή, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να φτιάξει μια μεγάλη παράταξη η οποία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Ίσως θα είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ, να μπορέσει να δώσει πολιτική έκφραση στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, στους πολίτες που σήμερα αισθάνονται ότι χάνουν δικαιώματα και βλέπουν τις ανισότητες να διευρύνονται, σε όλους όσοι έχουν απογοητευτεί από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ και κοιτούν με τη ματιά και το βλέμμα τους στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να δυναμώσει. Να έχουμε συμμετοχή στις 6 Οκτωβρίου και εγώ πιστεύω στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να συσπειρωθεί και πάλι στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να υπάρχει αλλαγή πολιτικού σκηνικού, μια άλλη κυβέρνηση, με μια διαφορετική πολιτική για τους πολλούς, για αυτούς που σήμερα αισθάνονται ότι αδικούνται».

 

Κ.Μπ.