Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 11:40

Νάντια Γιαννακοπούλου από Καλαμάτα: “Το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα τολμηρά μεταρρυθμιστικό κόμμα”

Νάντια Γιαννακοπούλου από Καλαμάτα: “Το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα τολμηρά μεταρρυθμιστικό κόμμα”

 

Στη Μεσσηνία βρέθηκε χθες η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία το βράδυ μίλησε στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο “Rex”, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ “πρέπει να γίνει ένα πατριωτικό, κεντροαριστερό, τολμηρά μεταρρυθμιστικό κόμμα και κίνημα”.

Τόνισε επίσης ότι το “ΠΑΣΟΚ πρέπει να στηρίζει τα πλατιά κοινωνικά στρώματα, την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία, από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ ως τις παρυφές της Νέας Δημοκρατίας. Να στηρίζει το σύγχρονο μη προνομιούχο που ζει από τη δουλειά του”.

Στην συνέχεια εξαπέλυσε βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη τονίζοντας το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει “ένα κίνημα που δεν θα αποκλείει κανένα και ο πρόεδρός του δεν θα είναι ομαδάρχης αλλά ηγέτης. Οι αποφάσεις να παίρνονται στα όργανα και όχι στα κλειστά δωμάτια της Χαρ. Τρικούπη”. Σημείωσε ακόμη ότι “θέλουμε να είναι το ΠΑΣΟΚ η παράταξη που θα αποτελέσει την ελπίδα των νέων πολιτών, που το 2027 θα είναι άξια για την διακυβέρνηση της χώρας”, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα “δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση Μητσοτάκη”.