Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 12:10

Το ΚΚΕ Μεσσηνίας για την αύξηση των δημοτικών τελών

Το ΚΚΕ Μεσσηνίας για την αύξηση των δημοτικών τελών

 

Δριμεία κριτική στην αντιδήμαρχο Καλαμάτας Πιπίνα Κουμάντου ασκεί η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, για δηλώσεις της που αφορούν την αύξηση των δημοτικών τελών.

Χαρακτηριστικά η Τ.Ε. του ΚΚΕ αναφέρει:

“«Μην κάνετε έτσι» μας λέει, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας κ. Κουμάντου, για την αύξηση που φέρνει ο Δήμος στα δημοτικά τέλη. Μάλιστα χαρακτηρίζει λαϊκιστή όποιον αντιδράει στην αύξηση αυτή.

Βέβαια κάνει πως δεν ξέρει, πως η περιβόητη τρύπα που δημιουργήθηκε στη διαχείριση των σκουπιδιών, δεν είναι φυσικό φαινόμενο, ούτε ατυχία, αλλά δημιούργημα της πολιτικής που ακολούθησε και ακολουθεί κατά γράμμα η δημοτική αρχή, όπως και όλοι οι δήμοι της Πελοποννήσου. Πάει πολύ επομένως να κουνάει και το δάχτυλο.

Οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ έχουν προειδοποιήσει για τα αποτελέσματα των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Ειδικά για τη ΣΔΙΤ των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, μόνο το ΚΚΕ εναντιώθηκε, αποκαλύπτοντας στο λαό ότι το σκουπίδι θα πληρώνεται σαν χρυσάφι, ότι το περιβάλλον αντί να προστατεύεται θα κινδυνεύει”.