Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 13:45

Συνδιάσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα

Συνδιάσκεψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα

Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή, στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Galaxy”, στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, μέλος της ΚΕ και της ΚΟΕΣ.

Η εκδήλωση αυτή περιλαμβάνεται στον οδικό χάρτη των διαδικασιών για το έκτακτο Συνέδριο και τις εκλογές προέδρου του κόμματος, που ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: α) Εγγραφή νέων μελών έως και σήμερα 25 Οκτωβρίου, στα γραφεία (Ψάλτη 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210-21148 ώρες 10 π.μ. - 1 μ.μ.) ή στις κατά τόπους ΟΜ ή ηλεκτρονικώς στο isyriza.gr για την συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές συνέδρων. β) Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στις 3 Νοεμβρίου με ευθύνη των κατά τόπους ΟΜ και της ΝΕ. Για την Καλαμάτα οι εκλογές θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “Rex” στις 3 Νοεμβρίου και ώρες 10 π.μ.- 6 μ.μ. γ) Έκτακτο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις 8-9-10 Νοεμβρίου. δ) Κι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου. Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου και ο δεύτερος την 1η Δεκεμβρίου.