Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 13:10

Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Μεγαλόπολη και Τσακώνα

Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε Μεγαλόπολη και Τσακώνα

Τη Μεγαλόπολη και περιοχές της Μεσσηνίας θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή 28 Μαρτίου οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Γόντικας και Νίκος Καραθανασόπουλος αντίστοιχα, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ.

 

Οπως ανακοινώθηκε ειδικότερα, οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες θα επισκεφθούν στις 10.30 το πρωί το εργοτάξιο της υπό κατασκευή γέφυρας στην Τσακώνα και στις 12 το μεσημέρι την 5η μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ενώ στις 2 το μεσημέρι, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, στα γραφεία της Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες θα παρακολουθήσουν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την θεατρική παράσταση «Η καταδίωξη και δολοφονία του Ζαν Πωλ Μαρά» που ανεβάζει η «Θεατρική Διαδρομή» σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλκιά.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Εξ άλλου, με την ίδια ανακοίνωση, η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ γνωστοποιεί ότι σήμερα Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της στην Καλαμάτα, ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης Παναγιώτης Κουφαλάκος θα δώσει συνέντευξη και θα παρουσιάσει το βασικό πυρήνα του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο μεταξύ, θα επισκεφθεί τη Μεθώνη η υποψήφια δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Σοφία Αποστολοπούλου.

Απόψε στις 8, εξ άλλου, θα μιλήσει στην Καλλιρρόη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας, ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας Κώστας Ρεϊτζόπουλος.

Αύριο Παρασκευή 28 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος θα επισκεφθεί στις 6 το απόγευμα τη Ράχη.

Την ίδια ώρα, η υποψήφια δήμαρχος Πύλου - Νέστορος  Σοφία Αποστολοπούλου θα επισκεφθεί το Μεσοχώρι, τον Πήδασο, τη Χωματάδα και την Καλλιθέα.