Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 08:28

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων στη Μεσσηνία

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων στη Μεσσηνία

Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων στη Μεσσηνία μία εβδομάδα πριν τις κάλπες.

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Περιοδεία στο νομό πραγματοποιούν σήμερα Σάββατο οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατία, από κοινού με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει επισκέψεις, στις 10 το πρωί στη Μεσσήνη, στις 6 το απόγευμα στον Πύργο Τριφυλίας και μισή ώρα αργότερα στους Γαργαλιάνους.

ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζοντας τις προεκλογικές τους περιοδείες, οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται σήμερα Σάββατο Γαργαλιάνους, Διαβολίτσι, Ζευγολατιό, Μελιγαλά, Πεταλίδι και τη λαϊκή αγορά Καλαμάτας.
Αύριο Κυριακή θα επισκεφθούν Οιχαλία, Μελιγαλά, Μερόπη, Κατσαρού, Κοπανάκι, Αρφαρά, Πήδημα, Αριοχώρι, Πλατύ, Αγιο Φλώρο, Σταματινού και Αγριλο.
Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV «Με το καλημέρα» εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος. Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα ότι «το θέμα είναι η Αστυνομία να προστατεύει τον πολίτη, την ασφάλειά του και την σωματική του ακεραιότητα» προσθέτοντας ότι «απαιτείται εκδημοκρατισμός της Αστυνομίας και αναπροσανατολισμός της δράσης της στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της μικροπαραβατικότητας».
Συνεχίζοντας την προεκλογική εκστρατεία στην Αρκαδία, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον υποψήφιο βουλευτή Τάσο Κάβουρα θα επισκεφθεί σήμερα Σάββατο, από τις 10 το πρωί, τα χωριά Γιανναίοι, Δυρράχι, Λεπτίνι και Ακοβο και από τις 5.30 το απόγευμα τα χωριά Εκκλησούλα, Τρίλοφο, Παλιομοίρι, Παύλια και Ζώνη.
Χθες Παρασκευή, το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Μεγαλόπολης.

ΠΑΣΟΚ
Περιοδεία σε Διαβολίτσι, Μελιγαλά, Βαλύρα και Εύα πραγματοποίησε προχθές Πέμπτη το απόγευμα η Νάντια Γιαννακοπούλου υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη. Το πρωί της ίδιας ημέρας, η υποψήφια συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Τις περιοδείες του στο νομό συνέχισε χθες Παρασκευή ο Διονύσης Αλευράς, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη, με επισκέψεις σε Πύλο, Μεθώνη, Γιάλοβα, Ρωμανού, Ικλαινα και Σουληνάρι.
Σήμερα Σάββατο, ο υποψήφιος θα επισκεφθεί την αγορά και το εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας και αύριο Κυριακή το Κοπανάκι και χωριά της ευρύτερης περιοχής.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και καταστήματα της Καλαμάτας θα επισκεφθούν σήμερα Σάββατο οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, από κοινού με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού.
Αύριο Κυριακή, οι υποψήφιοι και τα μέλη της Σ.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος θα επισκεφθούν την Κυπαρισσία και το Κοπανάκι.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Το Επιμελητήριο επισκέφθηκαν χθες Παρασκευή οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας με Το Ποτάμι, όπου «ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο Δημήτρη Μανιάτη για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του νομού», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.


ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
Συναντήσεις στην Καλαμάτα είχε χθες Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δημήτρης Δρούτσας. Ειδικότερα, ο Δ. Δρούτσας συναντήθηκε χθες το πρωί με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτη και τον Παύλο Γκρέκη πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του ίδιου φορέα και ολοκλήρωσε τις επαφές του συναντώντας αργότερα και τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Σπύρο Λαγωνικάκο.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Τον ΟΑΕΔ και το Πεταλίδι επισκέφθηκαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση.
Σήμερα Σάββατο το πρωί, οι υποψήφιοι θα περιοδεύσουν στις λαϊκές αγορές της Καλαμάτας και της Μεσσήνης και το βράδυ στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ αύριο Κυριακή το πρωί θα επισκεφτούν το Κοπανάκι, την Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά.