Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 19:13

Τζαβάρας από Καλαμάτα: “Το "Ναι" θα νικήσει την Κυριακή και η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ”

Τζαβάρας από Καλαμάτα: “Το "Ναι" θα νικήσει την Κυριακή και η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ”

Σκληρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της Αριστεράς, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, σε χθεσινή εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμάτα, στο "Rex". 

Ο κ. Τζαβάρας εξέφρασε την πίστη ότι το "Ναι" θα νικήσει την Κυριακή και η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και την Ευρώπη. Παρατήρησε ότι όλες οι δυνάμεις πέρα από κόμματα και όλη η κοινωνία τάσσονται με το "Ναι".

Ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «ταραξία της ιστορίας, πρωθυπουργό της χρεοκοπίας του 21ου αιώνα». Είπε πως «παραλογίζεται, τίποτα δε γράφεται με τα μεγάλα "Οχι"» και ανέφερε ότι «ο αγώνας της Εθνικής Αντίστασης, του μετώπου στην Αλβανία και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας δε γράφτηκε με τα "Οχι", αλλά με τα "Ναι"».

Εκανε λόγο για τις «μεγάλες ψευδαισθήσεις και τα μικρά "Οχι" της Αριστεράς που τη συνδέουν με τις μαύρες σελίδες της ιστορίας». Μίλησε για «κυβέρνηση τυχοδιωκτών» και υποστήριξε πως η πολιτική αλητεία είναι έπαινος γι’ αυτούς.

Μίλησε, ακόμα, για ψέμα και απάτη σε ό,τι αφορά το μνημόνιο - αντιμνημόνιο, αναφέροντας ότι ο αντιμνημονιακός Τσίπρας, ενώ τελείωσε το μνημόνιο, ζήτησε 3ο μνημόνιο. Εκανε λόγο για «οικονομική κατάρρευση με εγκληματική δολιότητα αυτών που κυβερνούν τον τόπο» και χαρακτήρισε κλόουν τον υπουργό Οικονομικών.

Στην εκδήλωση που προήδρευσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, παρέστησαν οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος (εμφανίστηκε σε κομματική εκδήλωση πρώτη φορά μετά τις 25 Ιανουαρίου) και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, οι δήμαρχοι Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, αντιδήμαρχοι και τοπικά μέλη.

Γ.Σ.