Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 16:27

Προεκλογικές περιοδείες στη Μεσσηνία

Προεκλογικές περιοδείες στη Μεσσηνία

Οι υποψήφιοι βουλευτές και κλιμάκια των κομμάτων στη Μεσσηνία συνεχίζουν σήμερα τις περιοδείες τους.

- Κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών και τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωί, οι Αλέξης Χαρίτσης και Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος θα επισκεφθούν το Δημαρχείο Μεσσήνης. Το απόγευμα, θα περιοδεύσουν ο Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος σε Αριστομένη, Διόδια, Στέρνα και Μάνεσι και η Γιώτα Κοζομπόλη σε Χανδρινού, Στενωσιά και Πύλο.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Χαρίτση, υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας - επικεφαλής του τμήματος ενέργειας του κόμματος και με τους υποψήφιους βουλευτές Αρκαδίας θα περιοδεύσει αύριο στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Το πρόγραμμα επίσκεψης έχει ως εξής: Λ.Κ.Μ. (Ψαθί) 7 π. μ., Α.Η.Σ. - Μ Β’ 9 π. μ., Α.Η.Σ. - Μ Α’ 12 μ.

- Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα περιοδεύσει σήμερα στις 7 το βράδυ στον Κάμπο, στις 7.30 στο  Σταυροπήγιο και στις 8.15 στην Καρδαμύλη. Αύριο στις 7.30 το το βράδυ το κλιμάκιο θα περιοδεύσει  στο Κατσαρού, στις 8 στην Οιχαλία και στις 8.30 Μερόπη.

- Οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας: Το πρωί: Οι Ελενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στην Καλαμάτα. Το απόγευμα: Οι Θανάσης Πετράκος, Δημήτρης Σιψάς, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Τατούλης θα περιοδεύσουν σε Χατζή, Βλαχόπουλο και Χώρα. Οι Ελενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στην Καλαμάτα. Αύριο το πρωί: Οι Θαν. Πετράκος, Ελ. Ψαρρέα και Μ. Μήτση θα περιοδεύσουν σε ΔΟΥ, ΣΔΟΕ, Λιμενικό και Δικαστήρια της Καλαμάτας.

- Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Ρεϊτζόπουλο, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης, στις 10 το πρωί. Ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Κουφαλάκος θα περιοδεύσει στις γειτονιές Αγία Παρασκευή και Παναγίτσα, από τις 7 το απόγευμα. Στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, στις 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Σαράντος Κουκούμης.