Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 14:11

Το πρόγραμμα της περιοδείας Αυγενάκη στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την

 

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη επίσκεψη του αναπληρωτή Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα: 

Στην Κόρινθο, την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016, στις 17:00, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κορινθίας στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. 

Στη Σπάρτη, το Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, στις 12:00, θα παρευρεθεί, επίσης, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λακωνίας στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης.

Στην Τρίπολη, στις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Στην Καλαμάτα, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 11:00 το πρωί, θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο REX.

Στο Ναύπλιο, στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αργολίδας στο ξενοδοχείο Αμαλία.