Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 22:09

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Χαρίτση στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Χαρίτση στην Καλαμάτα

 

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή ο Μεσσήνιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας, που συνδιοργανώνεται από το ΤΕΙ Πελοποννήσου και άλλα ΑΕΙ των Βαλκανίων στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου “Elite City Resort”.

Μετά την ομιλία του στο συνέδριο ο Αλέξης Χαρίτσης στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το ΤΟΜΥ Καλαμάτας και θα έχει συνάντηση με τον διευθυντή της μονάδας Παναγιώτη Κατσαφάδο και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Μιχάλη Μιχαήλ.

Ακολούθως στη 1:45 μ.μ. θα επισκεφθεί τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και θα συναντηθεί με την πρόεδρο Στέλλα Καρλαύτη, ενώ στις 2:30 μ.μ. θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα έχει συνάντηση με τον διοικητή Γιώργο Μπέζο.

Τέλος στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με προέδρους τοπικών κοινοτήτων του Ταϋγέτου, εκπροσώπους φορέων και καταγόμενους από την περιοχή δημοτικούς συμβούλους στο κοινοτικό κατάστημα της Αλαγονίας.

Το Σάββατο στη 1:15 μ.μ.  θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και θα συναντηθεί με τον διοικητή πύραρχο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα γύρω στις 8:30 το βράδυ.


NEWSLETTER