Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 10:35

Γαμπρός στην Καλαμάτα ο Σίμος Κεδίκογλου;

Γράφτηκε από την
Γαμπρός στην Καλαμάτα ο Σίμος Κεδίκογλου;

Τελικά η Καλαμάτα αποδεικνύεται η γούρικη πόλη για τον Σίμο Κεδίκογλου. Ενας Μεσσήνιος πρωθυπουργός τον έκανε κυβερνητικό εκπρόσωπο και μια πανέμορφη Καλαματιανή οικονομολόγος τον όρισε κυβερνήτη της καρδιάς της!

 

Ο,τι δεν κατάφεραν να πετύχουν οι ντόπιοι παπαράτσι κατά την παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου στην πόλη μας, το κατόρθωσε το "Πρώτο Θέμα" με τη δισέλιδη αποκάλυψη του ειδυλλίου του υπουργού με την Μαντώ Κόλλια. 

Ηθικός αυτουργός της γνωριμίας φέρεται να είναι ο στενός φίλος του υπουργού Μίλτος Χρυσομάλλης, στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής.

Το "Πρώτο Θέμα" δεν αποκαλύπτει όμως μόνο το ειδύλλιο αλλά και… καυτές εμφανίσεις του ζευγαριού στο ξενοδοχείο "Cape Sounio" το Σάββατο 20 Ιουλίου και ανάμεσα στα άλλα πικάντικα γράφει: 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί στην Καλαμάτα για διακοπές το καλοκαίρι του 2011. Εκεί συνδύασε τα μπάνια του και τις εξορμήσεις στα παραθαλάσσια μπαρ και ταβερνάκια της περιοχής με τις επαφές που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Κάπου ενδιάμεσα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τη Μαντώ Κόλλια, την όμορφη 28χρονη οικονομολόγο, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά, η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται για το πρόσωπό της διαθέτει μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα. Δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην. Θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, προτείνει στους φίλους της να διαβάσουν τον "Δήμιο του έρωτα" και το "Οταν έκλαψε ο Νίτσε". 

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η νεαρή οικονομολόγος και ο υπουργός γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με κοινούς φίλους σε στέκι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι περισσότερο πέρα από μια απλή γνωριμία. Το περασμένο Πάσχα ο κ. Κεδίκογλου βρέθηκε και πάλι στην Καλαμάτα φιλοξενούμενος από τον φίλο του και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Για τρεις ημέρες οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν τα πιο in στέκια διασκέδασης της μεσσηνιακής πρωτεύουσας μαζί με άλλα φιλικά τους πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η όμορφη οικονομολόγος. Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Χρυσομάλλης ήταν αυτός που γνώρισε για πρώτη φορά το ζευγάρι. Από τότε οι επαφές τους άρχισαν βαθμιαία να πυκνώνουν. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και συναντήθηκαν στην Αθήνα όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. 

 

Η σχέση του κ. Κεδίκογλου με τη Μαντώ Κόλλια δεν έχει κλείσει ούτε δύο μήνες. Το ζευγάρι ωστόσο, σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του υπουργού, έχει γίνει αχώριστο. Οι βόλτες τους στα νότια προάστια, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, αν και οι ίδιοι προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν χαμηλούς τόνους. «Το βέβαιο είναι», λένε με θετική έκπληξη φιλικά πρόσωπα του υπουργού, «ότι ο Σίμος έχει καιρό να νιώσει τόσο δυνατά αισθήματα για μια γυναίκα». Τους έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει αλλά και αναφέρεται στη νέα του σχέση, ενώ αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν θα αργήσει να την επισημοποιήσει, γεγονός που αν τελικά συμβεί θα είναι πρωτόγνωρο ακόμα και για αυτούς που τον γνωρίζουν πολύ καλά. Δεδομένης άλλωστε και της φήμης που τον ακολουθεί ως αθεράπευτου εργένη, το σίγουρο είναι , επιμένουν, ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα εφήμερο φλερτ με ημερομηνία λήξης. Το ζευγάρι πέρασε στο «Cape Sounio» όλο το Σαββατοκύριακο και εκτός από τις χαλαρές στιγμές στην παραλία φέρεται να δοκίμασε και τις ευεργετικές υπηρεσίες που προσφέρει το πολυτελέστατο Elixir Spa Retreat του ξενοδοχείου. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας αποχώρησαν προκειμένου να επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, και οι δικοί τους άνθρωποι επιβεβαιώνουν, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...».


NEWSLETTER