Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 15:22

Ο Αλέξης Χαρίτσης για την αναβολή εμβολιασμών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Ο Αλέξης Χαρίτσης για την αναβολή εμβολιασμών στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

"Ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία του κυβερνητικού σχεδιασμού για τον εμβολιασμό" δημιουργούνται από την αναβολή της σχετικής διαδικασίας για τους υγειονομικούς και στην Πελοπόννησο, συμπεριλαμβανομένων των Νοσοκοκείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρίτση:

"Μετά το χθεσινό κύμα αναβολών εμβολιασμών σε υγειονομικούς, που αφορούσε πολλά νοσοκομεία της χώρας σε Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, σήμερα ανακοινώθηκε η αναβολή των προγραμματισμένων εμβολιασμών σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό νοσοκομείων της Πελοποννήσου, μεταξύ αυτών τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες των υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα, οι αναβολές σήμερα αφορούν πλέον 5 από τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες.

Το γεγονός αυτό γεννά ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία του κυβερνητικού σχεδιασμού για τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα μετά το σκάνδαλο με τον «κατά προτεραιότητα» εμβολιασμό κυβερνητικών παραγόντων.

Αναμένουμε σήμερα από το « άφωνο» μέχρι στιγμής Υπουργείο Υγείας να μας εξηγήσει ποιος είναι ο λόγος για αυτές τις αιφνιδιαστικές ακυρώσεις και πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ". 


NEWSLETTER