Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 19:03

Αναφορά Χαρίτση για Digea στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
Αναφορά Χαρίτση για Digea στην Κυπαρισσία

Με κοινοβουλευτική αναφορά ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για την κακή κάλυψη από την Digea του ψηφιακού σήματος, που έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας να μην διαθέτουν τηλεοπτικό σήμα στους δέκτες των συσκευών τους.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του ο Ε.Σ. Κυπαρισσίας «…ο αποκλεισμός στην ουσία των συμπολιτών μας και της πόλης μας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, κάτι το οποίο αναφέρουν ως πρόβλημα και εκτεταμένα ρεπορτάζ και από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενισχύει δυστυχώς την πεποίθησή τους ότι σε μια εποχή που η ζωή στην επαρχία και η άρση της απομόνωσης όσων ζουν σε αυτήν πρέπει να τονίζεται και να αναδεικνύεται, αυτοί δεν αντιμετωπίζονται από την πολιτεία με ισονομία, ισοτιμία και ίσες ευκαιρίες».
Ο κ. Χαρίτσης ζητεί από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη να προβεί σε άμεσες ενέργειες προς τον ψηφιακό πάροχο, ώστε να λήξει αυτή η ιδιότυπη επικοινωνιακή απομόνωση των κατοίκων της Κυπαρισσίας και του ευρύτερου Δήμου Τριφυλίας.


NEWSLETTER