Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 21:31

Χρυσομάλλης σε Θεοδωρικάκο για αστυνόμευσης στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Χρυσομάλλης σε Θεοδωρικάκο για αστυνόμευσης στη Μεσσηνία

 

Συνάντηση για την ασφάλεια στη Μεσσηνία είχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Μεσσήνιου βουλευτή: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα αστυνόμευσης του νομού, τόσο σε επίπεδο επάνδρωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και της υλικοτεχνικής τους υποδομής, όσο και στο επίπεδο της περαιτέρω ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολίτων, ειδικά στην ύπαιθρο της Μεσσηνίας. Ο Μίλτος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τον υπουργό για τα προβλήματα παραβατικότητας που εντοπίζονται στο σύνολο του νομού και ζήτησε την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης καθώς και την ενίσχυση των κλιμακίων της Ο.Π.Κ.Ε., που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες ειδικά στον τομέα της πρόληψης της παραβατικότητας. Τέλος, συζητήθηκε εκ νέου το θέμα της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας σε νέο, περισσότερο λειτουργικό κτήριο, με καλύτερη προσβασιμότητα για τους πολίτες της Καλαμάτας.

"Η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και προσωπικά δική μου. Συναντήθηκα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ακριβώς για να συζητήσουμε πώς θα εμπεδωθεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα αυτό για τους συμπολίτες μου στη Μεσσηνία και ειδικά για τους κατοίκους των χωριών της υπαίθρου μας. Ο υπουργός με διαβεβαίωσε πως θα κάνει οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για να ενισχύσει την αστυνόμευση, καθώς και για να βελτιώσει την επάνδρωση και τις υποδομές της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό μας και γι’ αυτό τον ευχαριστώ θερμά" δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης».


NEWSLETTER