Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 11:23

Χρυσομάλλης κατά ΣΥΡΙΖΑ για... αξιοποίηση Καμμένου

Γράφτηκε από την
Χρυσομάλλης κατά ΣΥΡΙΖΑ  για... αξιοποίηση Καμμένου

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, με αφορμή τα σενάρια συγκυβέρνησης με τον Γιάνη Βαρουφάκη που διακινούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τοποθέτηση του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας για τις ΑΠΕ, ο Μ. Χρυσομάλλης πρότεινε στον ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τον Πάνο Καμμένο, προκαλώντας φωνές και αντιδράσεις από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Και επειδή άκουσα τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρονται στις επικείμενες εκλογές με απλή αναλογική και στο όνειρο της προοδευτικής διακυβέρνησης που έχουν με τον κ. Βαρουφάκη, όπως έχουμε ακούσει συχνά - τα θυμάται αυτά ο λαός, δεν ξεχνά - θα σας πρότεινα να βάλετε και στο Επικρατείας τον κ. Καμμένο, για να έχει όλη την εικόνα της καταστροφής του 2015-2019”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στην απάντηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου ότι “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», ο Μ. Χρυσομάλλης επανήλθε, αντιλέγοντας πως “πλέον, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά!”.


NEWSLETTER