Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 14:11

Χαρίτσης για ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας: "Εξαπάτηση και απόλυτη πολιτική κοροϊδία"

Γράφτηκε από την

Για απόλυτη πολιτική εξαπάτηση και απόλυτη πολιτική κοροϊδία από την κυβέρνηση, κάνει λόγο ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης, σε ομιλία του στην υποδοχή των νέων μελών του κόμματος στην Κορώνη αναφερόμενος στην νέα απόφαση Γεωργαντά για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας,

Αφού αναγνώρισε ότι ήταν λανθασμένη η απόφαση Αποστόλου, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε   πως “έχουν περάσει 3 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ., έχουμε υποστεί μια μεγάλη επίθεση από τα στελέχη της για τη συγκεκριμένη απόφαση του 2018, αλλά η κυβέρνηση της Ν.Δ. 3 χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα για να διορθώσει αυτή την απόφαση”.

Ο Αλ. Χαρίτσης σημείωσε ότι “βγήκε η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει την Ενωση Μεσσηνίας, που προσέφυγε κατά της απόφασης του 2018 κι έρχεται το υπουργείο και αντί να αναιρέσει τη λανθασμένη απόφαση και να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ, έρχεται ουσιαστικά να την ισχυροποιήσει και να δώσει ακόμα μεγαλύτερο πάτημα σε μεγάλα εξαγωγικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό είναι η απόλυτη πολιτική εξαπάτηση, η απόλυτη κοροϊδία από μία κυβέρνηση., η οποία όλα αυτά τα χρόνια μας κατηγορούσε για το συγκεκριμένο ζήτημα και η οποία θέτει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό προϊόν της περιοχής μας, που είναι η ελιά”.